آخرین مطالب

مستند داستان تمدن (Civil) + لینک دانلود

مستند داستان تمدن  (Civil) + لینک دانلود

معرفی #مستند_تمدن از یک سو با رویکرد دشمن شناسی، در جهت آشنایی با نظرات این استراتژیست غربی و از سوی دیگر کمک می کند تا مخاطبان با دست یابی به برآورد استراتژی غرب متوجه شوند که دشمنان تمدن اسلامی چطور فکر می کنند؛ ضمن اینکه جنبه های آموزشی این مستند از نگاه تاریخی و تمدنی یکی از عوامل معرفی این مستند می باشد.

 
📽 #معرفی_مستند 
🎞 مستند #تمدن (Civil)
📌نویسنده و روایت گر این مستند (نیل فرگوسن) مورخ و استراژیست نوظهور غربی است. او از مسیحیان صهیونیست و طرفدار اسرائیل و کاملا ضد اسلام است، در حال حاضر او یکی از گزینه های اصلی جایگزینی (هنری کیسنجر) در آمریکا می باشد.
معرفی #مستند_تمدن از یک سو با رویکرد دشمن شناسی، در جهت آشنایی با نظرات این استراتژیست غربی و از سوی دیگر کمک می کند تا مخاطبان با دست یابی به برآورد استراتژی غرب متوجه شوند که دشمنان تمدن اسلامی چطور فکر می کنند؛ ضمن اینکه جنبه های آموزشی این مستند از نگاه تاریخی و تمدنی یکی از عوامل معرفی این مستند می باشد.
🔸این مستند سریالی 6 قسمت می باشد؛
1⃣تمدن | کار
2⃣تمدن | مصرف‌گرایی
3⃣تمدن | دارایی
4⃣تمدن | پزشکی
5⃣تمدن | دانش
6⃣تمدن | رقابت
 
1⃣اولین قسمت از این مجموعه در سال 1420 آغاز می شود، وقتی که سلسله ی مینگ در چین نسبت به همه تمدن های پیشرفته ی یک ادعای معتبر داشت: جهان زیر چتر تمدن چین است. انگلیس آن زمان در مقایسه با تمدن چین چهره کاملا بدوی داشت. با این حال برتریی که چین درتکنولوژی تثبیت کرده است به رشد مداوم اقتصادی بدل نشده. در چین امپراطوری یکپارچه به بسط استعماری و نوآوری اقتصادی میدان نداد. درحالی که در اروپا احزاب سیاسی رقابت را بار آورند. سوالی که امروز مطرح است این است که آیا غرب مزیت رقابتی خود را نسبت به آسیای به سرعت در حال ترقی ازدست می دهد؟
 
2⃣در سالِ 1683 ارتش مسلمان عثمانی، پایتخت قدرتمند ترین امپراطوریِ اروپا، وین را محاصره کرد. و این وضعیت یعنی، برتریِ شرق و اسلام بر غرب یک کابوس همیشگی برای غرب بوده است. اما در نهایت، اسلام پیروز نشد و دلیل آن نه قدرت آتش بلکه دانش بود. نیل فرگوسن بررسی می کند که چرا دنیای اسلام در انقلاب علمی و عصر روشنگری مشارکت نداشت، و اینکه آیا غرب همچنان خواهد توانست برتریِ علمی اش را در دورانی که پیشرفت اش در رشته های علمی در حالِ افول است، حفظ کند.
 
3⃣پرفسور فرگوسن بررسی می کند که چطور در اواخر قرنِ 19 پیشرفت ها در طب مدرن، امکانِ صادراتِ تمدنِ غرب را به قاره ی سیاه یعنی آفریقا ممکن کرد. امپراطوریِ فرانسه با توسعه ی بهداشتِ عمومی و ساختِ زیر بناهای مدرن در غربِ آفریقا شروع به تمدن سازی کرد. با این حال در دیگر امپراطوری های اروپا، خصوصاً آلمان در جنوبِ غربِ آفریقا، حاکمیت استعماری به نسل کشی انجامید. امپریالیست ها از ماموریت هایِ تمدن شان صحبت کردند، اما هماوردی شان در نهایت به جنگِ جهانی انجامید، جنگی که چیرگی غرب را به خطر انداخت. امروز، آیا آژانس های کمک رسانِ غرب از گذشته درس گرفته اند؟ یا چین در پی ساخت یک امپراطوری افریقایی جدید است؟
 
4⃣پرفسور فرگوسن بررسی می کند که چرا آمریکای شمالی موفق بود، درحالی که آمریکای جنوبی برای قرن های متمادی عقب افتاد. هر دو آمریکا اشتراکاتِ زیادی داشتند (نه تنها مردم بومی را مطیع خود کردند بلکه مهاجرین اروپایی از برده داری نیز بهره جستند)، اما تفاوت عمیق این دو، از نظر حقوق مالکیت، قوانین حاکم و دولت انتخابی بود. دو انقلاب علیه حاکمیتِ سلطنتی بینِ سا ل های 1776 و 1820 به وقوع پیوست، با این حال سیمون بولیوار ( Simoon Bolivar ) هیچ وقت نتوانست جرج واشنگتن باشد، و آمریکای لاتین از نظر سیاسی چندپاره ماند، جامعه تقسیم شد و از نظر اقتصادی پسرفت کرد در حالیکه ایالاتِ متحده از نظرِ جهانی در حالِ تبدیل شدن به قدرت برتر جهان بود.
 
5⃣ما یک جور می پوشیم؛ از آخرین لوازمِ تکنولوژیک استفاده می کنیم؛ و ماشین های یکسانی را سوار می شویم. اما این یکنواختی از کجا آمده است؟ پاسخِ این سوال، ترکیبِ انقلابِ صنعتی و جامعه ی مصرفی است. ظهور پدیده ی مصرفِ انبوه، در انگلیس بنیان گذاشته شد. اما پس از آن به طرزِ چشم گیری در آمریکا ترقی کرد. این پدیده تا به امروز، عملکردِ جهان را تغییر داده است. پدیده ای که در ادامه، ژاپنی ها پیشبردِ آن را به دست گرفتند. ژاپن نه تنها با این مدل استحاله شد، بلکه به عنوانِ یک جامعه ی غیرِ غربی به موتورِ محرکِ فراگیرسازی این مدل نیز بدل شد.
 
6⃣ششمین عنصری که غرب را قادر کرد تا بر سایرین چیره شود، تعبدی دانستنِ کار و تلاش بود. اروپایی ها دیگر تا ساعت های طولانی کار نمی کنند و آمریکایی ها پس انداز را به طورِ کامل رها کرده اند. کارگران و پس اندازکنندگانِ واقعی در جهانِ امروز وُراثِ کنفسیوس اند، نه کالوین. شاید بزرگترین تهدید برای تمدن غرب همین غربی سازیِ جهان به نظر برسد، چرا که نتیجه ی محتومِ رشدِ اقتصادیِ آسیا نابودیِ محیطِ زیست کره ی زمین است. در آخرین برنامه از این مجموعه، نیل فرگوسن استدلال می کند که از دست رفتنِ ایمانِ مردم غرب به خودشان و نه به مذهب شان، تهدید اصلی برای بقای تمدنِ غرب است.
----------------------------------------------------------------------------------------

دانلود مستند داستان تمدن

 
بکه نخستین دهکده
در ادامه مستند داستان آفرینش جهان، مجموعه مستند داستان تمدن به روایت قرآن، و ائمه طاهرین علیهم السلام تقدیم می شود. بکه اولین دهکده ای است که آدم ابوالبشر بنیان نهاد و کعبه نخستین خانه مردمی است که بنیان گرفت. ام القراء و سرمنشاء تاریخ تمدن انسان اینجاست...

 

لینک مستقیم دانلود مستند داستان تمدن (1) بکه نخستین دهکده HD

دانلودمستند داستان تمدن (1) بکه نخستین دهکده HD

 

طوفان نوح سونامی بزرگی است که دریای مدیترانه را به وجود آورد، و بخشی از سیاره زمین را فرا گرفت. حضرت نوح و قومش در زمانی که جایگاه دریای مدیترانه جلگه ها و دره های سبز و خرم بود، در آن سرزمین زندگی می کردند...

 

لینک مستقیم دانلود مستند داستان تمدن (2) نوح در مدیترانه HD

دانلود مستند داستان تمدن (2) نوح در مدیترانه HD

 

عاد یا آکد قومی سامی نژاد بود که در شمال خاک میانرودان به مرکزیت آکّاد (Akkade) می زیست. این قوم 4335  سال پیش در نزاع با سومریان پیروز شدند. سارگون اول (Sargon I) نخستین فرمانروای نامی آکد سومریان را شکست داد و امپراطوری پهناور خود را از عیلام تا دریای مدیترانه گسترش داد. در مسیر روایت قرآن پس از نوح، حضرت هود را می بینیم که برخاسته و علیه نظام جامعه عاد یا آکْد شوریده است.

لینک مستقیم دانلود مستند داستان تمدن (3) هود در میان آکدیان HD

دانلود مستند داستان تمدن (3) هود در میان آکدیان HD

 

 

سومر یا ثمود اولین و قویترین دولتشهر میانرودان بود. سومریان (Sumerians) پیش از عزیمت به جنوب بین النهرین و احداث اولین کشور شهر اور، در غرب شبه جزیره عربستان و در سرزمین بکه سکونت داشتند.  4800 سال پیش اتانا (Etana) پادشاه کیش اولین حاکمیت سومری در جنوب بین النهرین را بنا نهاد.  و حضرت صالح در اقتدار دوم سومریان در میان قوم ثمود یا سومر به رسالت مبعوث می شود.

 

لینک مستقیم دانلود مستند داستان تمدن (4) صالح در میان سومریان HD

دانلود مستند داستان تمدن (4) صالح در میان سومریان HD

 

مستند داستان تمدن (5) یونس در میان آشوریان HD

آشور به زبان باستان Ashur) ، Ashshur،(Assur  کشور باستانی درشمال بین النهرین بود و در همسایگی تمدن های جنوبی سومر، آکد و بابل قرار داشت. آشوریان از قبایل سامی بودند و در طول تاریخ قدرت آشور تقریبا همیشه به موفقیت نیروهای نظامی آن بستگی داشت.

حضرت یونس در نینوا مبعوث می شود. آشوریان پس از یونس و در قبال ایمان شان مدتی برخوردار از وفور نعمت در جامعه الهی و مورد تایید خداوند می گردند.

 

لینک مستقیم دانلود مستند داستان تمدن (5) یونس در میان آشوریان HD

دانلود مستند داستان تمدن (5) یونس در میان آشوریان HD

 

مستند داستان تمدن (6) دانیال در بابل HD

سارگون اول  (Sargon I)در 4335 سال پیش با غلبه بر گروه پراکنده شهر های سومری دور اول امپراطوری آکد را پایه گذاری کرد و با پادشاهی حمورابی و بخت النصر دور دوم اقتدار آکدیان (عاد دوم (به پایتختی کشور شهر بابل آغاز گردید. در بابل برج بابیلون و باغ های معلق سمیرامیس که امروز آن را در ردیف عجایب هفتگانه تاریخ بر می شمارند ساخته شد. دانیال نبی علیه السلام در بابل و در دربار هخامنشی حضور داشت و پادشاه را پیوسته به نابودی معبد بعل ترغیب می نمود و مردم را به پرستش خدای یگانه فرا می خواند.

 

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش